maanantai 31. toukokuuta 2010

Aika kone!

Vaihteeksi taas postaus suomeksi..

Ei ole ollut oikein aihetta postata mitään, ja aikakin mennyt pelatessa Final Fantasy XIII:ta. Nyt kun vihdoin pelin sain korkattua, olisi siellä vielä Bayonetta ja Assassins Creed II pelaamatta. Ja postiin tulossa God of War III. Huoh. Liikaa hyviä pelejä, liian vähän aikaa.

No viikonloppu hurahti aika hauskoissa menoissa. Ensin oli naapuriravintola Oivan 70v synttärit ja piti niitä käydä juhlistamassa. Oli hyvää kakkua! Avomies ei vain hirveästi arvostanut meininkiä siellä, mutta jokin savomainen fiilis siellä on mikä minuun uppoaa. Pari kaveria tuli siinä myös käymään ja sattuipa pöytään taikurikin. Hauska tyyppi, ja kaiken v***uilun ja ankaran kritiikinkin jälkeen hän osasi tehdä taikatemppuja. Vaikka ei se mielestäni kovin matemaattista pohdintaa ole jos näytetään kaksi palloa ja laitetaan ne käteen ja kysytään miten monta kädessä pitäisi niitä olla. Ei se vastaus jotenkin vain tunnu olevan 12 vaikka näin olikin tässä tapauksessa.

Ilta sitten huipentui Aikakoneen keikkaan! Vähän vain epäiltiin, että paikalla olisikin vain miesstrippari kun nimikin oli kirjoitettu Aika Kone. Hienon keikan kyllä vetivät, olisi vain voinut olla pidempi, snif.

Ja kuvatodiste matkalta..


(c) Pasi Piiparinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti